zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (1).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (9).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (10).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (15).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (17).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (6).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (21).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (20).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (8).jpg
bedrijfsuitje zandsculptuur

Bedrijfsuitje Zandsculptuur bouwen

Algemeen

Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen? Op het strand of uw eigen locatie? Zandsculpturen bouwen in teams is de perfecte teambuilding activiteit voor groepen die op een creatieve manier willen samenwerken. Aan de hand van een vooraf opgegeven thema wordt in teams met speciaal sculpzand aan het eindresultaat gebouwd. Zandsculpturen bouwen in teams is uitermate geschikt als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 20 personen.


Bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen? Op het strand of uw eigen locatie? Zandsculpturen bouwen in teams is de perfecte teambuilding activiteit voor groepen die tijdens een bedrijfsuitje op een creatieve manier willen samenwerken. Aan de hand van een vooraf opgegeven thema wordt in teams met speciaal sculpzand aan het eindresultaat gebouwd.

Het bouwen van een zandsculptuur
Ieder bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen begint met een uitleg van onze enthousiaste, professionele en deskundige instructeurs. Vervolgens verdelen we de groep in teams en maakt u een ontwerp van het te bouwen zandsculptuur. Dan komt het zogenaamde compacten, het aanstampen van het zand in houten mallen. Na het verwijderen van de mallen volgt het creatieve werk, het vormgeven van de compacte blokken zand.

Thema tijdens een bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen
Het thema van het programma zandsculptuur bouwen kan tijdens uw bedrijfsuitje in overleg worden vastgesteld. Dit kan een concreet thema zijn als het bouwen van een kasteel, een gebruiksvoorwerp, een dier of een mensfiguur. Nog leuker is het om met een abstract thema te werken zoals bijvoorbeeld teambuilding, fusie, imago, verandering, visie, etc. Hier moet echt over nagedacht worden en dit resulteert vaak in de meest creatieve zandsculpturen. Eigenlijk kunnen de ideeën niet gek genoeg zijn of ze zijn te realiseren in een zandsculptuur.

Teamwork tijdens uw bedrijfsuitje
Teamwork, creativiteit, inspanning en ontspanning zijn de ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje zandsculpturen bouwen in teams. Door de verschillende aard van werkzaamheden is het totale teamproces boeiend en zeer afwisselend. Ontwerpen, mallen vullen met zand, water halen, aanstampen en uiteindelijk van een vierkant blok zand een zandsculptuur maken. Onvermoede kwaliteiten van elk afzonderlijk teamlid komen verrassend aan de oppervlakte. De zandsculptuur komt tijdens dit bedrijfsuitje uiteindelijk tot stand door het combineren van elkaars capaciteiten en kwaliteiten.

Creativiteit tijdens een bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen
Tijdens een bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen worden alle deelnemers op een uitdagende manier betrokken bij een creatief proces, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Rationele denkpatronen van alledag worden doorbroken om te komen tot nieuwe, onontdekte en creatieve ideeën. Samen komen de teams tot een verrassend resultaat, waar men als groep trots op kan zijn.

Het eindresultaat
Aan het einde van de bouwperiode is er voor de teams de mogelijkheid om het werk van de andere teams te bekijken. Ieder team presenteert hun gemaakte zandsculptuur aan de overige teams, waarna de jury zal beoordelen welk team winnaar is geworden. Indien gewenst kunt u aan uw bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen een prijsuitreiking koppelen..

Speciaal sculpzand (geen strandzand!)
Voor het maken van een zandsculptuur gebruiken wij tijdens bedrijfsuitjes speciaal sculpzand met een vierkante korrelstructuur. Er wordt dus niet gebouwd met strandzand. Het zand moet voor de workshop worden aangeleverd. Uiteraard is het mogelijk om te werken met strandzand (indien op strand), maar dit geeft niet de resultaten zoals bij sculpzand. De kwaliteit van het zand is van zeer grote invloed op de kwaliteit van de workshop en het eindresultaat. Wij raden sterk aan om te werken met professioneel zand.

Duur: 1,5 - 2 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Programma

Programma: Het programma zandsculptuur bouwen duurt ca. 1,5 uur en is uit te breiden met diverse andere (strand)activiteiten. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget maken wij graag een voorstel voor u op maat.

Locatie

Locatie: Het bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen is in principe op iedere gewenste strandlocatie mogelijk, mits te bereiken met ons sculpzand. Dit kan zijn bij een door u gewenst strandpaviljoen, maar ook bijvoorbeeld op uw eigen (bedrijfs)locatie.

Kosten

Kosten: Kosten bedrijfsuitje zandsculptuur bouwen met professioneel sculpzand (geen strandzand dus)
Sterk afhankelijk van het aantal personen. Vraag nu een offerte aan via het tabblad "Offerte"

Bijzonderheden
  • Prijzen zijn excl. BTW
  • Minimaal 20 - maximaal 500 personen
  • Op iedere gewenst locatie, mits bereikbaar met ons sculpzand
  • Te combineren met andere (strand)activiteiten
Cateringprijzen (afhankelijk van de gekozen locatie)
  • Ontvangst koffie / thee v.a. € 2,25
  • Lunchbuffet v.a. € 12,00
  • (BBQ)buffet v.a. € 17,00

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017