zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (1).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (9).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (10).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (15).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (17).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (6).jpg
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (21).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (20).JPG
zandsculptuur_bouwen_zandsculpturen (8).jpg
workshop zandsculpturen

Workshop zandsculptuur bouwen

Algemeen

Workshop zandsculptuur bouwen? Maak kennis met deze creatieve teambuilding workshop op het strand of op uw eigen (bedrijfs)locatie. Onder leiding van deskundige instructeurs maakt u tijdens deze workshop met professioneel sculpzand in teamverband de mooiste zandsculpturen.

Workshop zandsculptuur bouwen? Maak kennis met deze creatieve teambuilding workshop op het strand of op uw eigen (bedrijfs)locatie. Onder leiding van deskundige instructeurs maakt u tijdens deze workshop met professioneel sculpzand in teamverband de mooiste zandsculpturen.

Workshop zandsculptuur bouwen
Een workshop zandsculpturen bouwen in teamverband is de perfecte manier om het groepsgevoel en dus ook de sfeer binnen uw bedrijf of organisatie te bevorderen. Daarnaast is het bouwen met zand ook een superleuke en creatieve teambuilding activiteit, waaraan iedereen kan meedoen. Na een korte instructie over het gebruik van de materialen en het verdelen van de groep in teams staan professionele zandcarvers u bij tijdens de workshop zandsculpturen bouwen.

Teambuidling tijdens de workshop zandsculptuur bouwen
Allereerst zullen de deelnemers, al dan niet aan de hand van een vooropgesteld thema, binnen ieder team een ontwerp moeten maken voor het te bouwen zandsculptuur. Hier begint het creatieve deel van deze workshop dus al.
Vervolgens wordt een mal gevuld met sculpzand, waarbij een goede mix met water en het goed aanstampen essentieel is voor een goed eindresultaat. Ieder teamlid heeft hierbij een taak. Het ene teamlid zorgt voor water, anderen voor het vullen van de mal met zand en het aanstampen, zodat na het verwijderen van de mal een compact vierkant blok zand overblijft.

Eindelijk kan begonnen worden met het carven (wegsnijden van het zand). Maar kijk uit! Eenmaal verwijderd zand kan niet meer teruggeplaatst worden. De teamleden werken gezamenlijk aan het eindresultaat, waardoor deze workshop garant staat voor creatieve teambuilding. Als alle zandsculpturen af zijn, presneteert ieder team haar bouwwerk aan de overige groepen en zal onze deskundige jury uiteindelijk bepalen welk team winnaar is geworden van de workshop zandsculptuur bouwen. 

Locatie
Een workshop zandsculptuur bouwen kan georganiseerd worden op iedere gewenste locatie. Op het strand bij een strandpaviljoen, maar ook op locatie, bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslocatie. De workshop kan op sommige locatie zelfs binnen worden georganiseerd.

Speciaal sculpzand (geen strandzand!)
Voor het maken van een zandsculptuur gebruiken wij tijdens onze workshops speciaal sculpzand met een vierkante korrelstructuur. Er wordt dus niet gebouwd met strandzand. Het zand moet voor de workshop worden aangeleverd. Uiteraard is het mogelijk om te werken met strandzand (indien op strand), maar dit geeft niet de resultaten zoals bij sculpzand. De kwaliteit van het zand is van zeer grote invloed op de kwaliteit van de workshop en het eindresultaat. Wij raden sterk aan om te werken met professioneel zand.

Duur: 1,5 - 2 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Programma

Programma: De workshop zandsculptuur bouwen duurt ca. 1,5 uur en is uit te breiden met diverse andere (strand)activiteiten. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget maken wij graag een voorstel voor u op maat.

Locatie

Locatie: Een workshop zandsculptuur bouwen kan georganiseerd worden op iedere gewenste locatie. Op het strand bij een strandpaviljoen, maar ook op locatie, bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslocatie. De workshop kan op sommige locatie zelfs binnen worden georganiseerd.

Kosten

Kosten: Kosten workshop zandsculptuur bouwen met professioneel sculpzand (geen strandzand dus)
Sterk afhankelijk van het aantal personen. Vraag nu een offerte aan via het tabblad "Offerte"

Bijzonderheden
  • Prijzen zijn excl. BTW
  • Minimaal 20 - maximaal 500 personen
  • Op iedere gewenst locatie, mits bereikbaar met ons sculpzand
  • Te combineren met andere (strand)activiteiten

Cateringprijzen (afhankelijk van de gekozen locatie)
  • Ontvangst koffie / thee v.a. € 2,25
  • Lunchbuffet v.a. € 12,00
  • (BBQ)buffet v.a. € 17,00

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017